Unge

Sådan får du mest muligt ud af dit sabbatår

single-image

Har du lige færdiggjort din gymnasielle uddannelse, er der en million muligheder at vælge imellem. Du kan læse videre på universitetet, supplere nogle fag, arbejde eller rejse. Mulighederne er mange, og det kan hurtigt blive en jungle at finde rundt i de mange tilbud. Er du en af dem, der vælger sabbatåret, er det meget normalt, at det til tider føles lidt ensomt. Mens dine venner fra gymnasiet måske har fået en masse nye venner på universitetet, er taget i værnepligt, på højskole osv., sidder du bare derhjemme. Et sabbatår kan hurtigt blive ensomt, men omvendt kan det også blive det bedste år i dit liv. Et sabbatår er nemlig en unik mulighed for at gøre lige præcis dét, du har lyst til. Mange unge vælger at rejse for at opleve andre kulturer, men også for at stifte nye bekendskaber. Dette er også en god måde at komme væk fra ensomheden på, og få rykket ved nogle personlige grænser. Vælger du den rigtige sabbatårs-destination, vil du med garanti heller ikke føle dig ensom længere. Med en rejse til Afrika er du godt på vej til oplevelser, du med garanti aldrig vil glemme!

Fantastiske naturoplevelser i Østafrika

Østafrika er et fantastisk kontinent, hvor mange unge mennesker fra hele verden flokkes til. Ønsker du Afrika safari kombineret med nye bekendskaber er et land som f.eks. Tanzania en perfekt mulighed. Byen Arusha er fyldt med unge frivillig-arbejdere, og du kan ikke undgå at løbe ind i folk på din egen alder. Byen har derudover særligt mange unge fra skandinavien Så hvis du er lidt usikker på dit engelske eller bare er genert, så er chancen for at møde andre danskere rigtig stor. I Arusha har du også Afrika safari i verdensklasse inden for rækkevidde. Du kan f.eks. tage til den verdensberømte safaripark Serengeti eller bevæge dig ned i det frodige kæmpekrater ved navn Ngorongoro. At bestille en Afrika safari til ét af disse steder er en god måde at møde andre unge rejsende på. Du kan bestille en Afrika safari via denne hjemmeside.

Få pulsen op og pres dine grænser til det yderste

Er du til aktive oplevelser, hvor fysikken bliver sat på prøve, har Arusha også en oplevelse til dig. Tager du til Arusha, har du nemlig Kilimanjaro ved din side. Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg og et af de mest populære turistmål i Tanzania. Her kan du sammen med en gruppe bestige bjerget, hvor du selvfølgelig også bliver ledet af professionelle guides. Der kan bestilles flere forskellige ture alt efter dit fysiske niveau samt hvor højt op, du vil. Under bjergbestigningen vil du opleve den fantastiske, afrikanske natur i selskab med andre turister. Her vil I sammen få nogle oplevelser for livet, som uden tvivl vil give anledning til timevis af snak, når i engang er kommet ned fra bjerget igen. Det er nemt og enkelt at booke en udflugt til Kilimanjaro, og du behøver ikke at kende nogen andre unge på forhånd.

You may also like