Uncategorized

Spar penge på mad og indkøb

single-image

Når du har en hverdag, som til tider kan være både hurtig og travl, kan det koste dig mange penge – særligt, hvis du en fredag aften sidder derhjemme og er sulten men træt efter den forløbne uge, og ikke orker andet end at bestille en omgang take-away i Herning, for at gøre hele aftensmadsomgangen til en både nem og hurtig proces – take away i Herning – besøg hjemmesiden. Derfor kan du her læse nogle gode tips til at spare penge på dit madbudget.

  • Skab overblik med planlægning. Dette både inden du handler ind til aftensmaden, når du er i supermarkedet, i køkkenet, samt når du laver din mad.

  • Læg et madbudget. Ofte er det vejen frem at holde godt øje med sine madudgifter, både fordi man derved kan se, hvor man bruger unødvendigt mange penge, samt så man ikke kommer til at skeje for meget ud, uden at have råd til det. Det kan eventuelt være en god idé at hæve det konkrete beløb, som du ønsker at bruge på en måned, sådan at du fysisk er i besiddelse af lige præcis de penge, som du må bruge den måned. På den måde kommer du ikke til at trække over på kortet, når det kniber sidst på måneden.

  • Hjemmelavet mad er vejen frem. Her er der masser af penge at spare, da det ofte er billigere at købe råvarerne og lave lækkerierne selv, frem for at betale for at få retten leveret til døren.

  • Lav store portioner og frys ned. På denne måde kan du både spare penge, da det ofte er billigst at købe stort ind og lave store portioner, samt have mindre portioner mad i fryseren til de dage, hvor du hverken har tid, energi eller overskud til at kokkerere noget selv.

  • Lav et lager af basisvarer. Dette kan være dåsetun, pasta, ris eller frostvarer.

You may also like