Uncategorized

Nem vej til mere luksus i hverdagen

single-image

Vi kender alle det med, at der går rigtig hurtigt hverdag i den. Vi står op om morgenen, og spiser det samme, som vi plejer. Vi tager på arbejde, og henter børnene fra fritidsaktiviteter og venner derefter. Vi suser hjem for at lave aftensmad, fordi børnene er sultne. Og til sidst ser vi det fjernsynsprogram, som vi desuden ser hver onsdag kl. 20, for derefter at gå i seng. Vi kender det alle, og det kan meget hurtigt blive kedeligt. Men vi har aldrig tid til lige at stoppe op og nyde hverdagen og forkæle os selv. Dog er det vigtigt at tage en pause en gang i mellem og gøre noget godt og nyt for sig selv.

Stå 10 minutter tidligere op

Er du også typen, som stresser rundt om morgenen og knap nok får set dig omkring? Gør dig selv den tjeneste at stå 10 minutter tidligere op. Hvis du gør dette, så kan du bruge dem på noget, som vil give dig lidt ekstra glæde. Det kunne være at sidde stille i 10 minutter for at nyde din morgenkaffe. Det kunne også være at bruge lidt ekstra tid på din morgenmad, så du ikke altid skal spise den samme bolle med ost.

Køb noget ekstra lækkert en gang i mellem

Du kan ikke nødvendigvis leve totalt lækkert hver dag, men en gang i mellem, så køb noget, du elsker, men sjældent køber. Det kunne være sådan en lille ting som at købe nogle lækre bær til din yoghurt om morgenen. Hvis du gør det blot en gang i mellem, vil det føles som en lækker lille forkælelse. Det kunne også være at købe ind til en lækker cocktail i weekenden. Køb den gin, du så længe har kigget på og gerne har villet smage. www.uhrskov-vine.dk. Når du gør sådan noget i ny og næ i stedet for hver dag eller hver weekend, vil det føles mere lækkert, når det endelig sker.

Lav et fodbad og sæt en film på

Hvis du vil have ren selvforkælelse, skal du lave et varmt fodbad og sætte dig til rette med en god film. Her vil du for alvor slappe af og føle, at du gør noget godt for dig selv. Sluk din telefon og lad vær med at tjekke din e-mail de næste 2 timer. Husk desuden ikke at have dårlig samvittighed eller føle, at du går glip af en hel masse. Det gør du ikke.

Arranger en weekendtur

Du kunne også spare sammen til en weekendtur på hotel med en, du holder af. På en weekend på hotel, kan du læne dig tilbage og lade andre gøre tingene for dig. Det vil du især nyde, hvis det er noget du gør meget sjældent og har gået og sparet sammen til i et længere stykke tid.

Til sidst er der bare at sige, at du skal huske at stoppe op og gøre noget godt for dig selv, så går ikke altid går ren hverdag i den.

You may also like