Shopping

Zenz Organic – det grønne alternativ

single-image

Ønsker du af afprøve nogle nye hårprodukter? Så er du kommet til det helt rette sted! Lige her kan du nemlig læse meget mere om Zenz Organic, som tilbyder et hav af fantastiske hårprodukter – og så er de endda den største grønne frisørkæde i Danmark. Zenz Organic var desuden de første, der i Danmark åbnede en salon, der tilbød både deres kunder og kollegaer et sund og mere grønt alternativ til de traditionelle frisørprodukter. Anne-Sophie Skjødt Willumsen, som står bag Zenz Organic, ønskede nemlig at give kunder og frisører hele verden over mulighed for at vælge et sundere alternativ til konventionelle hårprodukter, idet disse produkter ofte er fyldt med store mængder kemikalier, og derfor kan yde stor skade på både frisørerne og deres kunder. Zenz Organic er dog aldrig stoppet med at udvikle nye produkter, og de bliver således ved med, hele tiden at tænke nyt og sundt, når det kommer til hårprodukter. Er du således interesseret i af give de fine produkter et skud, finder du lige her et stort udvalg af hårprodukter fra Zenz Organic.

Allergivenlige hårprodukter fra Zenz Organic

Zenz Organic har deres egne saloner, og siden 2005 har de desuden været certificeret som Grøn Salon, hvilket forpligter dem til at tage stor hensyn til miljøet såvel som kundernes sundhed. Derfor kan du også være helt sikker på, at deres produkter ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer. Derudover bliver alle produkter fra Zenz Organic produceret i Danmark, og de bliver desuden fremstillet af naturlige ingredienser, hvoraf så mange som muligt er blevet økologisk certificeret. Zenz Organic udvikler således kun hårprodukter af allerhøjeste kvalitet, og inden af produkterne er testet på dyr, og så er de suden baseret på 100% veganske formler. Zenz Organic har nemlig en stor forkærlighed for vores sundhed, miljø og så har de desuden stor fokus på, at deres produkter skal være brugervenlige og funktionelle. Derudover er langt størstedelen af produkterne Svanemærket og/eller Allergy Certified.

Hårprodukter til enhver hårtype

Zenz Organic tilbyder hårprodukter til enhver hårtype, og derfor finder du med garanti også et produkt fra deres hårserie, som opfylder alle dine behov og som falder lige i din smag. Det gælder desuden ligegyldigt, om dit hår er kruset, tynd eller krøllet – disse produkter kan klare alt.

You may also like