Shopping

Sådan får du mest muligt ud af din studiebolig

single-image

Er du lige blevet færdig med gymnasiet og er flyttet til en af storbyerne for at studere, men har en alt for lille studiebolig? Ja, det er vist noget de fleste af os kender til. Studieboliger er dyre for studerende og især i og omkring storbyerne, så man er nødt til at nøjes med de små boliger. Det kan være rigtig svært for dem, som ellers er vant til at bo i et stort hus.

Heldigvis er der mange måder, hvorpå man kan skabe lidt ekstra plads i boligen, når det kniber.

Skab mere plads

Noget af det bedste man kan vælge at investere i, er en sovesofa. Her sparer man ekstrem meget plads. I stedet for at både have en seng og en sofa, kan man bare slå det ind i en. Der er et stort udvalg af dem og man kan nemt finde en masse billige sovesofaer.

Under sengen eller sovesofaen er der en masse plads og selvfølgelig skal den plads udnyttes. Her kan man opbevare en masse ting, som man ikke bruger så ofte. Det eneste man skal købe, er opbevaringsbokse og så er det ordnet.

Noget andet man kan gøre er, at ens fjernsyn hænger på væggen, i stedet for at den står på et fjernsynsbord. På den måde sparer man både penge og plads. Pengene sparer du ved at du ikke skal ud og købe et bord.

Hylder og reoler er også gode løsningr til at spare plads. Man kan have en masse ting på dem uden at det ser kaotisk ud.

Det sidste råd er at man skal holde det enkelt og fint. Der er ingen grund til at have 10 forskellige slags puder på sofaen. Hvis du holder det enkelt, bliver det heller ikke rodet så hurtigt. Det er jo en win-win for dem som hader rengøring, hvilket de fleste af os nok gør.

You may also like