Shopping

En snak om familiearrangementer

single-image

I løbet af ens levetid kommer man forbi diverse familiearrangementer, hvor ikke alle er lige sjove. Nogle gange ender man på bord med en flok nye mennesker, der enten intet vil have med dig at gøre, eller også vil de vide alt og alting omkring dig. Andre gange kan det føles, som om timerne er gået i stå, og man venter bare på, at det sidste måltid bliver serveret, og den sidste sang bliver sunget. Men bare rolig, der er mange måder hvor på, du kan få en god oplevelse til arrangementet.

Spred glæde med en gave

Når du alligevel bliver inviteret med til dine bedsteforældres Guldbryllup eller en nyfødt kusines barnedåb, hvorfor så ikke medbringe en form for gave. Det behøver ikke, at være noget stort. Et kort med en sød tekst er fin eller måske en buket blomster. I forhold til barnedåben skal du afgøre, hvem gaven er til: barnet, forældrene eller begge. Der findes tonsvis af barnedåbsgaver, så her er det op til dig at bestemme – bare søg på ”Babyshower gave” og find inspiration. Det ”at give en gave” kan hjælpe meget på dine tanker om forsamlingen. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på begivenheden, og måske glæder du dig endda til den pågældende dag.

Vær forberedt hjemmefra

Inden arrangementet ved du sjældent, hvilken plads dit navneskilt er placeret ved. Dermed er der chancer for, at dine sidemænd er 5 fremmede mennesker i alle aldre. Det kan også være, at du bliver placeret ved børnebordet, og lige pludselig går du fra at være den yngste til den ældste i gruppen. Gør aftenen/dagen nemmere for dig selv og medbring evt. et kortspil og spørg de andre omkring bordet, om de vil spille med. Hvis du vil, kan du nok få lov til at trække lidt luft ind i mellem. Gå derfor en tur med eller uden andre, eller tag børnebordet med over på en legeplads og hav det sjovt sammen.

You may also like