Gode råd

Få mere overskud med en mindful hobby

single-image

Det kan være svært at tackle ensomhed i hverdagen, hvis man ikke har en hobby eller to, hvor man bliver trukket fuldstændigt ud af hovedet og placeret i en situation, hvor man bare kan slå sig løs og nyde at skabe noget. Det er af en eller anden grund noget, som vi bare bliver dårligere til med alderen, for børn har intet problem med ikke at lave noget, hvor det nødvendigvis skal føre til en produktion af noget. Det er noget, som vi måske bør tage ved lære af, for så kan man nemmere komme i kontakt med sin krop.

Tegn, mal og modellér

Når det kommer til at lave noget kreativt, så er der mange som finder glæde i at tegne tegninger eller male nogle malerier. Andre finder glæde i keramik og nogle i modellervoks. Det handler alt sammen om at finde en hobby, hvor man kan bruge noget tid på bare at lade tankerne være og befinde sig i sin krop med et afkoblet hoved. Hvis man via sin hobby kan slappe fuldstændigt af, så kan det endda blive helt meditativt at udfordre sig selv kreativt på denne måde.

Sådan kan du komme i gang

Hvis du gerne vil i gang med at lave noget kreativt, så kan det for nogle være så nemt som at samle en børste eller en klump ler op og begynde at forme det. Andre vil gerne have noget vejledning og her kan man med fordel undersøge, om der er nogle tilbud tæt på ens bopæl. Det kan også være, at man bare gerne vil have muligheden for at koble af med en klump modellervoks i hånden, hvor det ikke nødvendigvis behøver at forestille noget. Uanet hvad du finder glæde i, så er det godt at vide, at man kan have det i baghånden, hvis man skal slappe helt af.

You may also like