Gode råd

En god tandlæge for tryghedens skyld

single-image

Mange unge prøver at undgå at ringe til tandlægen, selvom de måske har ondt i tænderne eller ved, at de har brug for at få tjekket deres tænder. Det skyldes typisk, at man føler sig utryg hos tandlægen, som også vil gøre at man heller ikke siger tingene som de er. Nogle gange handler det også om hvor tandlægen befinder sig. Hvis man f.eks. har en tandlæge der ikke ligger langt fra hvor man selv bor, så føler man måske mere tryghed, da det ikke ligger et ukendt sted. Man kan finde en tandlæge i København, hvis dette f.eks. er et behov. Det dur altså ikke tage til en tandlæge, man slet ikke føler sig tryg ved, og det gør altså ikke noget at man prøver sig frem.

Vær åbensindet

Det kan måske være, at du er venner med en, der kender en god tandlæge. Man skal ikke være bange for at spørge folk om deres erfaringer, og herunder også læse anmeldelser så man er klar over hvad man skal forvente. Man kan altså finde online vurderinger og kommentarer til forskellige virksomheder og/eller klinikker, der er skrevet for at gøre de næste kunder opmærksomme på noget, eller for at rose klinikken.

Det er måske ikke tænderne

Måske har du allerede været til tandlægen, der siger at han eller hun ikke kan finde noget, men hvor du stadig synes at det gør ondt. Det kan være, at det slet ikke handler om dine tænder, men noget helt andet. Det kan ske, at man tror en hovedpine skyldes tænderne, og også omvendt. Prøv altså at tage til den praktiserende læge, hvis tandlægen ikke kan se noget. Her er det selvfølgelig også vigtigt, at du føler dig tryg hos den praktiserende læge. Tænders styrke er faktisk mange gange genetisk betinget, og derfor er det ikke altid nok at børste dem grundigt.

You may also like