Gode råd

Derfor skal du prøve kranio sakral terapi

single-image

Har du problemer med ryg, migræner eller endda angst og stress så kan kranio sakral terapi hjælpe dig med at få disse problemer under kontrol. Det har en masse fordele, og kan derfor gavne dig, og din heldbred en del. I denne tekst vil du få forklaret, hvad kranio sakral terapi er, og hvordan det kan hjælpe dig i din hverdag. Så hvis du har lyst til at få at vide, hvordan kranio sakral terapi kan hjælpe dig kan du blot læse videre.

Hvad er kranio sakral terapi

kranio sakral terapi er en form for terapi, der rammer centralnerverne. Da disse nerver er en stor del af kroppen, kan behandling af dem ændre en masse ting ved din krop. Behandlingen udføres som en massage, hvor der bliver trykket på kroppen, men i kranio sakral behandling bliver der trykket meget let og blidt. Hvor massage ofte bliver tænkt som at være hårdt og måske endda gøre lidt ondt, er kranio sakral terapi det modsatte. Det skal være behagligt, og nænsomt og smærte frit. Kranio sakral terapi kan behandle mange forskellige ting, og derfor er der ikke kun en ting den virker på. Det vil sige at efter behandlingen vil du få en helt nye fornemmelse af din egen krop.

Hvad er fordelene ved kranio sakral terapi

Der er mange fordele ved at bruge kranio sakral terapi. For det første kan du få behandlet mange af dine problemer på samme tid. Det kan du gøre fordi, at behandlingen virker så centralt, at den både har effekt på hjernen og kroppen. Så gør noget godt for dig selv og bestil i dag en behandling til dig selv. En anden fordel er også, at det faktisk ikke er så dyrt. Man kan sige, at man slår flere fluer med et smæk fordi man bliver behandlet for flere forskellige ting på en gang.

You may also like