Aktiviteter

Vil du gerne skabe dig venner for livet og slippe af med ensomheden?

single-image

Der er i dag rigtig mange unge mennesker, der har svært ved at skabe sig nogle unikke venskaber. Og det kan der være flere grunde til. Nogle unge er ikke blevet givet de mest optimale forhold i livet til at kunne få sig nogle venner, måske er de flyttet meget rundt, måske har de skiftet skole mange gange, måske har de været syge, måske er det ske nogle uheldige ting i familien eller noget helt andet. Så er der også de unge, der har det svært sammen med andre mennesker, hvorfor det ikke er helt let at skabe sig fællesskaber. De kan være meget generte og usikre på dig selv, og derfor synes de ej heller, at venner bare lige er sådan nogle, som der hænger på træerne. Uanset hvad der er grunden til det, så kan det føre til en meget ensom tid som ung. Og det er ikke optimalt.

 

Tving dig selv ud i usikre situationer

Når man er ung, skal man have det sjovt, og man skal nyde livet. Og man skal have nogle helt fantastiske venner, man har det godt sammen med, som man kan have det sjovt sammen med, og som man kan være fortrolige med. Det er nemlig noget af det vigtigste i livet – det at have nogle gode fællesskaber, så man kan føle sig socialt accepteret og værdsat blandt en anden gruppe af mennesker. Og mangler man det i sin hverdag, er det, at man kan opleve at føle sig ensom. Der er dog flere måder, hvorpå man kan komme den følelse til livs. Og det kræver altid en lille smule af en selv. Den bedste løsning er dog at tvinge sig selv ud i nogle fællesskaber, hvor man er afhængige af hinanden og den måde, som man ser hinanden på.

 

Her er der fokus på fællesskaber

Og det er netop noget, som man vil blive udsat for, hvis man tager et år på en ISI idrætshøjskole i Ikast. Her er der et stort fokus på alt, der har at gøre med idræt, og man vil derfor også blive udfordret på sin fysik og sit gode helbred. Men samtidig vil man opleve, hvor afhængig man er af hinanden, hvor meget man er nødt til at motivere hinanden, og hvor meget man egentlig kan flytte sine egne grænser, hvis blot man gør det sammen med nogle andre, som der tro på en. Idrætten er således en god ting at mødes om, når man gerne vil skabe sig nogle unikke venskaber, som der varer hele livet. Og derfor kan man som ensom med fordel tage et kig på ISI idrætshøjskole i Ikast og på den måde opleve, hvordan man får skabt sig en mere energisk og fyldestgørende hverdag, hvor man ikke føler sig overset og glemt i mængden. Her kan alle nemlig noget, og alle tror på hinanden – for det er der behov for, før man kommer i mål med sine drømme.

You may also like