Aktiviteter

Kom hurtigt fremad med et elektrisk løbehjul

single-image

Med op til 20 kilometer i timen kan du spæne afsted på arbejde med det elektriske løbehjul på cykelstien. Et elektrisk løbehjul er det nye transportmiddel, som mange er begyndt at gøre brug af, når de skal frem og tilbage i byerne.

Er du med på moden? Så skal du anskaffe dig et elektrisk løbehjul. Lige netop nu hitter det nye transportmiddel over alt i Danmark. Bor du i byen, har du sikkert set, at mange bruger det både handy og urbane transportmiddel til at komme fremad. Det er både sikkert, nemt og hurtigt.

Med et elektrisk løbehjul kan du køre om kap med cyklerne på cykelstien. Det er nemlig tilladt at køre med løbehjulene på de danske cykelstier. Og der er ingen tvivl om, at cyklerne får kamp til stregen, når et elektrisk løbehjul kommer forbi på cykelstien. I øvrigt lyder færdselsreglen, at du kun må bevæge dig på cykelstierne, når du kører på el-løbehjulet, hvorfor du skal gå med det i hånden, når du færdes andre steder.

Hvis du endnu ikke har istemt dig modebølgen og anskaffet dig et elektrisk løbehjul, så kan du erhverve en lige her: https://www.segboard.dk/collections/el-lobehjul. Det er en god investering, da et sådant løbehjul er meget mere end blot et stykke legetøj. Det er transportmiddel, som mange helt sikkert vil komme til at benytte sig af både, når de skal til og fra arbejde eller bare skal rundt omkring i lokalområdet.

Det er en sikker og god måde at komme fremad på.

You may also like