Aktiviteter

Backpacker pakkeliste

Når rejsen er bestilt, kan du godt begynde at glæde dig til at skulle ud på dit livs eventyr. Inden afgang er der dog lige nogle ting, som er vigtige at have styr på – heriblandt hvad du skal have med i rygsækken. Det er vigtigt at få pakket rigtigt, så du medbringer, de ting du skal bruge og ikke pakker en masse overflødigt. Inden afgang modtager du en informationspakke, hvor du også finder den specifikke pakkeliste til din rejse. Derudover kan du læse videre her og få et par ekstra tips til hvor meget, og hvordan du skal pakke din rygsæk til din næste backpackerrejse.

Hvor meget du skal medbringe, afhænger af, hvor du skal rejse hen, og hvor længe du skal være væk. Som oftest vil det være muligt at vaske tøj undervejs, så du kan genbruge undervejs på turen. Det er dog en god idé at have rent undertøj med til et par uger, hvis I befinder jer steder, hvor der ikke er mulighed for at få vasket.

Generelt er en god tommelfingerregel, at du skal have mindre tøj med, end du lige forventer. Det er trælst at bære rundt på unødvendige ting undervejs, og når du kan vaske, har du ikke behov for så meget. Så sørg for kun at pakke det mest nødvendige, og det som passer til den rejseform, du har valgt.

Et godt tip er at tænke i tøj som er multifunktionelt, dvs. kan bruges til flere ting. Det kan fx være tynde trøjer, der kan bruges i lag, hvis det bliver køligt. Eller et par vandrebukser, der kan lynes af og blive til shorts. Det kan spare dig for et par kilo, hvis du kan udnytte dit tøj til flere ting.

Det er en god idé at benytte lommerne i rygsækken. Sørg for at inddele dine ting i rum, så du ved præcist, hvor de er. Det er trælst at skulle fumle efter pandelampen i bælgravende mørke! Du kan med fordel lægge de vigtigste ting som pas og papirer i den øverste lomme, så de er nemme at gå til. Desuden er det en god idé at sortere dit tøj i poser, så de forskellige kategorier har hver sin afdeling. Hav dine overdele, bukser og undertøj i separate poser, så du nemt kan finde det.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Derudover kan du læse mere om hvordan det er at være backpacker med Adventuredk her.

You may also like