3 grunde til, at du bør prøve gin

gin

Gin har et øjeblik. Takket være sin forfriskende, botaniske smag er gin blevet en af de mest populære spiritus blandt unge mennesker. Hvis du aldrig har prøvet gin før, er det nu det perfekte tidspunkt at hoppe med på vognen. Her er tre grunde til, at du bør give gin en chance.

1. Gin er utrolig alsidig

Uanset hvad din foretrukne cocktailstil er, er der chancer for, at der er en ginbaseret drink, der passer perfekt til dig. Gin martinis er klassiske og sofistikerede, mens gin og tonics er perfekte til en varm sommerdag. Hvis du er eventyrlysten, kan du endda bruge gin som basis for en frugtagtig cocktail eller punch. Mulighederne er uendelige!

2. Gin har et relativt lavt kalorieindhold

Hvis du holder øje med din vægt eller forsøger at være sundere, er gin et godt valg. En standardportion gin på 1,5 oz indeholder kun 97 kalorier – det er mindre end halvdelen af kalorierne i forhold til vodka! Og fordi gin er så alsidig, er det nemt at finde måder at gøre den endnu kaloriefattigere på. Du kan f.eks. droppe den sukkerholdige mixer og i stedet kombinere gin med mousserende vand.

3. Gin er relativt billigt

Sammenlignet med andre populære spiritus som vodka eller whisky er gin meget overkommelig. En flaske gin af høj kvalitet kan fås for under 30 dollars, hvilket betyder, at du ikke behøver at sprænge banken for at nyde denne lækre spiritus. Billigere gin er også perfekt egnet til at blande cocktails – så du skal ikke føle, at du behøver at bruge en formue for at nyde en god gin-baseret drink.

Konklusion

Gin har et øjeblik – og med god grund! Denne lækre spiritus er utrolig alsidig, relativt kaloriefattig og meget overkommelig. Hvis du aldrig har prøvet gin før, er det nu det perfekte tidspunkt at hoppe med på vognen og se, hvad al den ståhej handler om. Skål!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *