Nyt modesite er åbnet i DK

Endelig blev det tid til at et nyt modesite åbnede dørerne i DK. Navnet på siden får du lige om lidt – men vi skal først se på hvad det er der gør denne side mere spændende, når man sammenligner med alle de mange andre hjemmesider der findes på nettet.

Hvorfor skulle den her mode side være bedre end alle de andre?

Det er simpelt nok faktisk: Frem for at skulle at se på flere sites kan du slippe af sted med bare at kigge på http://ModeKup.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde kun skal kigge ét sted, og stadig kan få det hele med på samme tid.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

ModeKup.dk har været så intelligente at samle alle sortimenter fra de helt store mode websites, herunder Stylepit, Boozt, Zalando samt mange andre. Det gør at du kan spare din tid, og kan finde alt som du skal bruge samme sted, i stedet for at skulle at kigge rundt på flere forskellige sites.

Kan man så købe gennem ModeKup.dk?

Dog ikke, for det er stadig fashionsiderne som står bag den del. Det som ModeKup.dk står for er, at samle alle disse helt ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle modeprodukter og fashionprodukter. Det eneste du skal er blot at klikke på enten billederne eller knapperne, og så vil du blive sendt direkte hen til produktet hos Zalando, Boozt, Stylepit eller hvem der nu end forhandler det.

Hvor kan jeg høre mere om det her fænomenale fashionsite?

Sjovt du spørger – for ModeKup er også ekstremt til stede på sociale media herunder fx Pinterest, Facebook og Google+. Du kan finde dem ved blot at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis man nu gerne vil i kontakt med stifterne af siden – hvordan gør man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på websitet, give ris og ros eller noget andet, så skal du bare bevæge dig over til deres kontakt-side. Her kan du sende en email direkte til dem som har skabt siden.

Lad os høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *